11 juli 2019

Globale planning werkzaamheden Hattem klaar

De afgelopen weken inventariseerden we alle wensen en suggesties van de bewoners en ondernemers van de binnenstad. We zijn zeer te spreken over de constructieve samenwerking met u als bewoner en ondernemer. Nu we de inventarisatie hebben afgerond, kunnen we de globale planning met u delen. U vindt de planning hieronder en op de pagina “planning“. Deze globale planning geeft een indicatie wanneer we bij u in de buurt aan het werk gaan.

Uitgebreide informatie voordat we daadwerkelijk bij u starten

Voordat de werkzaamheden bij u in de straat daadwerkelijk starten, nodigen wij u persoonlijk uit voor een inloopmiddag en -avond. Dan kunnen we u ook precies vertellen hoe we bij u in de straat werken, wat het werk inhoudt, hoe lang de werkzaamheden bij u duren, hoe u bij u pand/woning komt, waar u eventueel kunt parkeren en wat een alternatieve route is voor autoverkeer. Dat weten we pas een paar weken van te voren. U kunt op de pagina “planning” de gedetailleerde planning bekijken, zodat u ziet waar de werkzaamheden in de Hattemse binnenstad worden uitgevoerd.

Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op

Als u vragen heeft over de planning of meer wil weten, neem dan contact met ons op. U kunt ons dagelijks bereiken via het mobiele nummer 06 – 33 16 57 87 of via de mail arjanbouwmeister@onderhoudinhattem.nl. Ook vindt u veel informatie op deze speciale site. Spreekt u liever een van ons persoonlijk? U kunt iedere donderdagmiddag tussen 14.00 en 16.00 uur terecht bij ons informatiepunt aan de Ridderstraat nummer 17-19. Loop gerust bij ons binnen.