14 november 2019

Inloopavond 21 november voor de Kerkstraat

tijdelijke gasleiding

Direct na de kerstvakantie starten we in de Kerkstraat met het vervangen van elektriciteitskabels en gas- en drinkwaterleidingen. We nodigen bewoners en ondernemers graag uit voor een inloopavond op donderdag 21 november van 18.00 uur tot 21.00 uur in ons informatiepunt.

Omwonenden zo goed mogelijk informeren

Wij willen omwonenden en winkeliers rondom de werkzaamheden zo goed mogelijk informeren over wat het werk inhoudt, de planning, de alternatieve verkeersroutes en de mogelijke hinder. Zij zijn persoonlijk uitgenodigd voor de inloopavond aan de Ridderstraat 17-19 in Hattem. Liander, Vitens en Siers zijn aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

Werkzaamheden starten direct na de kerstvakantie

Het vervangen van de leidingen en kabels in Hattem is een omvangrijk project. De werkzaamheden worden per straat gefaseerd uitgevoerd. Voordat de werkzaamheden daadwerkelijk starten, krijgen ondernemers en aanwonenden van ons een brief met de startdatum en aanvullende informatie.

Bent u verhinderd?

Geen probleem. Iedere donderdagmiddag is ons informatiepunt van 14.00 tot 16.00 uur geopend voor een inloopspreekuur. U kunt dan gerust bij ons binnenlopen en u laten informeren. Ook vindt u op deze site uitgebreide informatie.