9 oktober 2019

Inloopmiddag 10 oktober Koestraat, Zuidwal en Stadslaan

Informatiepunt aan de Ridderstraat

De werkzaamheden van Vitens en Liander in de Hattemse binnenstad zijn na de zomervakantie gestart. Langzaam aan gaan we steeds verder het centrum in met ons werk. Donderdag 10 oktober informeren we bewoners en ondernemers uit de Koestraat, Zuidwal en Stadslaan over de werkzaamheden in hun buurt. U kunt bij ons terecht op donderdag 10 oktober van 16.00 uur tot 19.00 uur in ons informatiepunt.

Omwonenden persoonlijk informeren

Wij willen omwonenden rondom de werkzaamheden zo goed mogelijk informeren over wat het werk inhoudt, de planning, de alternatieve verkeersroutes en de mogelijke hinder. Omwonenden zijn persoonlijk uitgenodigd voor de inloopmiddag- en avond aan de Ridderstraat 17-19 in Hattem. Liander, Vitens en Siers zijn aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

Vlak voor de start uitgebreide brief over de werkzaamheden

Het vervangen van de leidingen en kabels in Hattem is een omvangrijk project. De werkzaamheden worden per straat in fases  uitgevoerd. Voordat de werkzaamheden daadwerkelijk starten, krijgen aan- en omwonden van ons een brief met de startdatum en uitgebreide informatie.

Bent u verhinderd?

Geen probleem. Iedere donderdagmiddag is ons informatiepunt van 14.00 tot 16.00 uur geopend voor een inloopspreekuur. U kunt dan gerust bij ons binnenlopen en u laten informeren. Ook vindt u op deze site uitgebreide informatie.