19 maart 2020

Maatregelen coronavirus voor werkzaamheden Hattem

Werk in de straat gaat door | Informatiepunt Ridderstraat gesloten

Het zijn bijzondere tijden. Veel mensen moeten thuis werken en/of zoveel mogelijk binnen blijven. Het coronavirus heeft ook invloed op het werk van Liander en Vitens in de Hattemse binnenstad.

Werkzaamheden bij u thuis voeren we nu niet uit

Natuurlijk treffen we alle maatregelen om het coronavirus niet verder te verspreiden. Dat betekent dat we de werkzaamheden bij u thuis of in uw bedrijfspand niet uitvoeren. Wel gaat onze aannemer Siers buiten in de straat door met het vervangen van de kabels voor elektriciteit en leidingen voor gas en water. Het is mogelijk dat een monteur u kan ondersteunen om bijvoorbeeld de gas- of waterkraan dicht te zetten. Hiervoor is een protocol opgesteld en is te vinden via deze link.

Informatiepunt gesloten. Geen inloopmiddag

Een andere maatregel is dat we ons Informatiepunt aan de Ridderstraat hebben gesloten. Dat betekent ook dat onze vaste inloop op donderdagmiddagen niet doorgaat.

Heeft u vragen ?

Wilt u meer weten, bijvoorbeeld over de planning? Dan kunt u ons tijdens kantoortijden bellen via het telefoonnummer 06 – 33 16 57 87. U mag ook mailen via: vragen@onderhoudinhattem.nl