Nieuws

Logo Vitens
Logo Liander
Siers

30 april 2020

Onderbrekingen bij werk aan waterleiding

Vaker onderbrekingen bij werk aan de waterleiding

Misschien was het u al opgevallen. Als we buiten aan het werk zijn aan de waterleiding kan het voorkomen dat zowel het begin als het eind van de staat tijdelijk geen water heeft. Op zich niet erg, u wordt daar keurig over geïnformeerd. Maar hoe komt het dat bij het werk aan de waterleiding vaker onderbrekingen zijn?

Dat komt door ‘enkele’ waterleidingen

Dit heeft te maken dat er in de Hattemse binnenstad zogenaamde ‘enkele’ waterleidingen liggen. Als onze monteurs vooraan in de straat aan deze leiding werken, dan betekent dat er niet alleen voor in de staat een onderbreking van drinkwater is, maar ook in het midden en aan het eind van de straat. Dus als we bijvoorbeeld in een week tijd achter elkaar op verschillende plekken aan dezelfde waterleiding werken, dan heeft iedereen met een aansluiting op die leiding een aantal keren kortdurend geen drinkwater. Hoe vervelend we dit ook vinden, we kunnen hier helaas niets aan veranderen.

Stadsconciërge

Zoals u van ons gewend bent, informeren we u over de dagen waarop de onderbreking zijn. Jan Eertink is voor de werkzaamheden in de Hattemse binnenstad uw stadsconciërge. Heeft u vragen over het precies zit met de waterleidingen, neem dan gerust contact met hem op. U kunt Jan Eertink bereiken via telefoonnummer 06 – 25046060 en hij loopt dagelijks rond in Hattem. 

19 maart 2020

Maatregelen coronavirus voor werkzaamheden Hattem

Werk in de straat gaat door | Informatiepunt Ridderstraat gesloten

Het zijn bijzondere tijden. Veel mensen moeten thuis werken en/of zoveel mogelijk binnen blijven. Het coronavirus heeft ook invloed op het werk van Liander en Vitens in de Hattemse binnenstad.

Werkzaamheden bij u thuis voeren we nu niet uit

Natuurlijk treffen we alle maatregelen om het coronavirus niet verder te verspreiden. Dat betekent dat we de werkzaamheden bij u thuis of in uw bedrijfspand niet uitvoeren. Wel gaat onze aannemer Siers buiten in de straat door met het vervangen van de kabels voor elektriciteit en leidingen voor gas en water. Het is mogelijk dat een monteur u kan ondersteunen om bijvoorbeeld de gas- of waterkraan dicht te zetten. Hiervoor is een protocol opgesteld en is te vinden via deze link.

Informatiepunt gesloten. Geen inloopmiddag

Een andere maatregel is dat we ons Informatiepunt aan de Ridderstraat hebben gesloten. Dat betekent ook dat onze vaste inloop op donderdagmiddagen niet doorgaat.

Heeft u vragen ?

Wilt u meer weten, bijvoorbeeld over de planning? Dan kunt u ons tijdens kantoortijden bellen via het telefoonnummer 06 – 33 16 57 87. U mag ook mailen via: vragen@onderhoudinhattem.nl

18 februari 2020

Werkzaamheden in de Kruisstraat

Werkzaamheden in de Kruisstraat

De komende vier weken vervangen we de elektriciteitskabel en de gas- en waterleidingen in de Kruisstraat. Het gaat om de Kruisstraat tussen de Markt en de Ridderstraat. Als alles meezit, zijn we over ongeveer vier weken klaar. U vindt hier de uitgebreide planning.

Tijdelijk geen gas, water en elektra door de werkzaamheden 

Het kan voorkomen dat u door de werkzaamheden tijdelijk geen gas, water of elektriciteit heeft. U krijgt hierover een aantal dagen van tevoren bericht. U hoort dan ook hoe lang deze onderbrekingen duren, of u thuis moet zijn en wat u het best kunt doen.   

Kruisstraat is minder goed bereikbaar, wel bereikbaar voor hulpdiensten 

Het spreekt voor zich dat wij ons uiterste best doen ervoor te zorgen dat u zo min mogelijk overlast ervaart. Toch moet u er rekening mee houden dat uw straat en woning/pand minder goed bereikbaar is. We maken goede afspraken met de gemeente en hulpdiensten. U als aanwonende kunt altijd (lopend) bij uw woning/pand komen. Het verkeer wordt omgeleid en uw straat is bereikbaar voor de hulpdiensten.   

Stadsconciërge

Jan Eertink is voor deze werkzaamheden uw stadsconciërge. Heeft u vragen tijdens de werkzaamheden, neem dan gerust contact met hem op. U kunt Jan Eertink bereiken via telefoonnummer 06 – 25046060 en hij loopt dagelijks rond in Hattem. 

Meer Nieuws

7 februari 2020

Werkzaamheden Kerkstraat in volle gang

De werkzaamheden in de Kerkstraat zijn in volle gang. De werkzaamheden zijn van te voren
Lees verder

23 december 2019

Wij wensen u fijne feestdagen

Liander, Vitens en Siers wensen u fijne feestdagen. Wij hebben vakantie. Tot 6 januari voeren
Lees verder

14 november 2019

Inloopavond 21 november voor de Kerkstraat

Direct na de kerstvakantie starten we in de Kerkstraat met het vervangen van elektriciteitskabels en
Lees verder

14 november 2019

In gesprek met Jan en Bjorn

Afgelopen zomer startten we de werkzaamheden in de binnenstad van Hattem. Bij dit soort werkzaamheden
Lees verder

17 oktober 2019

Werkzaamheden zichtbaar in de binnenstad

De eerste maanden van het werk in de Hattemse binnenstad hebben we achter de rug.
Lees verder

Informatiepunt aan de Ridderstraat

9 oktober 2019

Inloopmiddag 10 oktober Koestraat, Zuidwal en Stadslaan

De werkzaamheden van Vitens en Liander in de Hattemse binnenstad zijn na de zomervakantie gestart.
Lees verder

6 september 2019

Nieuwsbrief is uit

De eerste nieuwsbrief voor de werkzaamheden in de binnenstad van Hattem is uit. U kunt
Lees verder

20 augustus 2019

Werkzaamheden binnenstad Hattem gestart

Vandaag startten we met de werkzaamheden in de binnenstad van Hattem. Bij de Nieuweweg werden
Lees verder