Planning

Logo Vitens
Logo Liander
Siers

WAAR ZIJN DE WERKZAAMHEDEN?

De afgelopen weken inventariseerden we alle wensen en suggesties van de bewoners en ondernemers van de binnenstad. We zijn zeer te spreken over de constructieve samenwerking met u als bewoner en ondernemer. Nu we de inventarisatie hebben afgerond, kunnen we de globale planning met u delen. Die vindt u hieronder en die geeft een indicatie wanneer we bij u in de buurt aan het werk gaan.

Detailplanning op straatniveau

We hebben de detailplanning voor de werkzaamheden tot het einde van het jaar gepubliceerd. De bewoners en ondernemers van Nieuweweg, Korte Kerkstraat, Van Allerhof, Adelaarshoek, Koestraat, Tinnenplein, 3e Walsteeg, Zuidwal, Stadslaan, Burchtstraat en Slot kunnen nu in de detailplanning zien wanneer we de werkzaamheden uitvoeren.

Voordat we bij u in de straat of buurt daadwerkelijk starten met de werkzaamheden, nodigen we u uit voor een informatiebijeenkomst. U krijgt daarvoor een persoonlijke uitnodiging. In een aanvullende brief wordt u verder geïnformeerd over de aard van de exacte startdatum, de werkzaamheden en wat dat voor u kan betekenen. Die ontvangt u ongeveer een week voordat de werkzaamheden starten.

De verwachting is dat we direct na de zomervakantie van 2019 beginnen en eind 2020 zijn alle werkzaamheden afgerond.