11 juni 2019

Veel belangstelling tijdens de inloop aan de Ridderstraat

Informatiepunt aan de Ridderstraat

Informatiepunt aan de Ridderstraat. Iedere donderdagmiddag tussen 14.00 en 16.00 uur geopend.

Donderdag 6 juni organiseerden Liander, Vitens en Siers een inloopmiddag en -avond voor de werkzaamheden die na de zomer starten. Zo’n kleine 100 bewoners, winkeliers, ondernemers en andere belanghebbenden van de binnenstad van Hattem lieten zich in een prettige sfeer informeren over de aard van de werkzaamheden en de planning. Na de zomer starten we met het vervangen van het elektra-, gas- en waterleidingnet in de binnenstad.

Informatiebijeenkomst gemist?

Was u verhinderd of heeft u de inloop gemist? U kunt vanaf nu iedere donderdagmiddag terecht bij ons Informatiepunt. Tussen 14.00 en 16.00 uur is ons Informatiepunt geopend en kunt u zich laten informeren over de werkzaamheden. U vindt ons aan de Ridderstraat 17 – 19 in Hattem.

Ingeleverde formulieren

Veel omwonenden en ondernemers leverden een formulier bij ons in. De komende weken inventariseren we de suggesties en wensen die u via dat formulier deed. We proberen uiterlijk een maand (of eerder als dat mogelijk is) voordat de werkzaamheden bij u in de straat starten, aan te geven hoe we met uw wensen omgaan. Zoals eerder aangegeven proberen we daar zo veel mogelijk rekening mee te houden.