18 februari 2020

Werkzaamheden in de Kruisstraat

Werkzaamheden in de Kruisstraat

De komende vier weken vervangen we de elektriciteitskabel en de gas- en waterleidingen in de Kruisstraat. Het gaat om de Kruisstraat tussen de Markt en de Ridderstraat. Als alles meezit, zijn we over ongeveer vier weken klaar. U vindt hier de uitgebreide planning.

Tijdelijk geen gas, water en elektra door de werkzaamheden 

Het kan voorkomen dat u door de werkzaamheden tijdelijk geen gas, water of elektriciteit heeft. U krijgt hierover een aantal dagen van tevoren bericht. U hoort dan ook hoe lang deze onderbrekingen duren, of u thuis moet zijn en wat u het best kunt doen.   

Kruisstraat is minder goed bereikbaar, wel bereikbaar voor hulpdiensten 

Het spreekt voor zich dat wij ons uiterste best doen ervoor te zorgen dat u zo min mogelijk overlast ervaart. Toch moet u er rekening mee houden dat uw straat en woning/pand minder goed bereikbaar is. We maken goede afspraken met de gemeente en hulpdiensten. U als aanwonende kunt altijd (lopend) bij uw woning/pand komen. Het verkeer wordt omgeleid en uw straat is bereikbaar voor de hulpdiensten.   

Stadsconciërge

Jan Eertink is voor deze werkzaamheden uw stadsconciërge. Heeft u vragen tijdens de werkzaamheden, neem dan gerust contact met hem op. U kunt Jan Eertink bereiken via telefoonnummer 06 – 25046060 en hij loopt dagelijks rond in Hattem.