15 augustus 2019

20 augustus start werkzaamheden aan de Nieuweweg

onderhoud gas

De vakanties zitten er bijna op. Dat betekent dat we op dinsdag 20 augustus eindelijk kunnen starten met de werkzaamheden aan de Nieuweg. In een deel van de Nieuweweg vervangen we de elektriciteitskabel.

Tijdelijk geen elektriciteit door de werkzaamheden

U hoeft niet thuis te zijn tijdens de werkzaamheden. Het kan voorkomen dat u door de werkzaamheden tijdelijk geen elektriciteit heeft. U krijgt daarover een aantal dagen van tevoren bericht en u hoort dan ook wat u het best kunt doen.

Mogelijk is uw woning / pand minder bereikbaar

We moeten de werkzaamheden verrichten op de plek waar de leidingen liggen. Daarom graven we in dit geval een sleuf aan de stadzijde, in het trottoir. Dit betekent dat er minder of geen trottoir beschikbaar is. Ook al zorgen we ervoor dat uw pand bereikbaar is, u kunt hinder ondervinden van de werkzaamheden. Voetgangers die dit deel van de Nieuweweg gebruiken om het centrum in te lopen, leiden we al vanaf de parkeerplaats de Bleek om. Daarnaast vragen we fietsers af te stappen. Het spreekt voor zich dat wij ons uiterste best doen ervoor te zorgen dat u zo min mogelijk overlast ervaart. We verwachten dat we de werkzaamheden bij de Nieuweweg binnen drie weken afronden. Een uitgebreide planning vindt u op deze website.

Heeft u nog vragen? Stel ze gerust. U bent iedere donderdagmiddag tussen 14.00 en 16.00 uur welkom in ons informatiepunt. U vindt ons aan de Ridderstraat nummer 17-19.